Ràdio Flaixbac
L'agenda de cinema


El Bar (Veure tràiler)

La crítica ha dit de la darrera pel·lícula d’Àlex de la Iglesia que és un viatge desconcertant cap a les misèries de l’ésser humà. Un grup heterogeni de persones pren un cafè en un bar del centre de Madrid. N’hi ha un que té pressa: tal com surt, rep un tret al cap. Aleshores ningú no gosa sortir.

Redención (Veure tràiler)

Pel·cula de 2015, protagonitzada per Jake Gyllenhaal i Rachel McAdams. 

Billy Hope és el campió dels pesos mitjans en boxa. Ho té tot: una vida luxosa, una dona enamorada i una filla. Però quan el seu representant l’abandona, tot se’n va en orris. Llavors ha de tornar a recuperar la confiança.

Un hombre llamado Ove (Veure tràiler)

Comèdia sueca guanyadora del premi a la millor comèdia a l’European Film Awards i nominada a l’Oscar a la pel·lícula de parla no anglesa i millor maquillatge i perruqueria. El protagonista és un home que acaba de jubilar-se, i amb la mort de la dona encara recent, se sent del tot inútil. Com a entreteniment es dedica a molestar els veïns per qualsevol manca de disciplina. Però un seguit de fets li tornen la fe en el gènere humà. Perquè, al final, tothom estima Ove.

La cura del bienestar (Veure tràiler)

Un jove executiu té la missió de buscar el director d’una empresa que és en un centre de benestar. Aviat aquest jove comença a sospitar que l’hotel paradisíac no fa cures miraculoses, sinó que amaga secretsterrorífics.Quina d'aquestes pel·lícules no és del cineasta Àlex de la Iglesia?


Buscant resultats...